Vaikuttavaa viestintää, merkittävää markkinointia

Enfediko Oy

Viestinnän ja markkinoinnin tekijä

Enfediko tekee erinomaista viestintää ja myyvää markkinointia joka päivä. Olemme asiakasystävällinen, kustannustehokas ja positiivinen viestintätoimisto.

Vahvuuksiamme ovat vastaanottajan huomioiminen, olennaisen löytäminen sekä asioiden kertominen tiivisti, informatiivisesti ja hyvää henkeä luoden.

Teemme töitä tiimeissä, jotka koostuvat osaavasta joukosta viestinnän, mainonnan ja markkinoinnin ammattilaisia. Valitsemme sopivimmat ammattilaiset mukaan projektikohtaisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kyky kuunnella, rakkaus tarinoihin, into oppia, ehdoton luottamus ja työn ilo takaavat tehokkaat tulokset yrityksellesi.

Satu Kanervo - Enfedikon perustaja

Rakastan suomen kieltä ja rakastun siihen uudestaan vähintään kerran viikossa, parhaimmillaan monta kertaa päivässä.

Olen saanut ilokseni työskennellä viestinnän ja markkinoinnin parissa vuodesta 1998 mm. copywriterina, journalistina, kustannustoimittajana, mainostoimittajana, editorina ja aikuiskouluttajana.

Asiakkainani on ja on ollut niin maailman menestyneimpiä yrityksiä, Suomen johtavia viestintätaloja kuin monenlaisia pk-yrityksiä.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Kielen lisäksi olen ihastunut oppimiseen. On upeaa saada uutta ymmärrystä ja oppia uusia taitoja läpi koko elämän. Tällä hetkellä opiskelen yritysneuvojaksi, jotta voin tulevaisuudessa sparrata entistä paremmin muita yrittäjiä.

Olen ennemmin tiimipelaaja, kannustaja ja tsemppari kuin yksintekijä. Tarvitsen iloa ja inspiraatiota ympärilleni ja nautin erilaisista ajatuksista. Tiimityöskentelyssä onkin parasta, kun saa koko tiimin osaamisen hyödynnettyä ja kaikki puhaltamaan samaan suuntaan - asiakkaan parhaaksi!

 

Satu Kanervo

Enfedikon perustaja Satu Kanervo
Kuva: Emma Suominen

Työnantajia ja asiakkaita vuosien varrella:

Valitut Palat Oy
Apple Inc.
Sanoma Magazines Finland Oy
Karas-Sana Oy
Oy Like Kustannus Ltd.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
Markkinointi-instituutti Oy

 

Ole yhteydessä. Kirjoitetaan yhdessä sinun tarinasi.

Ota yhteyttä

Enfediko Oy I Y-tunnus 2718413-7  I 050 590 4557 I satu@enfediko.fi I 

Ilon kautta tuloksiin.

Scroll to Top